...

Narkose

Narkose

Nova-Dental tilbyr ulike former for sedasjon. Dette kan være en tablett eller drikke som gjør det rolig og avslappet. Eller du kan få lystgass – dette er en gass du puster inn under behandlingen som gjør det rolig og avslappet, og fungerer som smertestillende.

Vi tilbyr også narkose om du ikke ønsker tannbehandling i våken tilstand.

Ved narkose, blir du tatt hånd om et team av narkoseleger og -sykepleiere. Du sovner inn og behandlingen i seg selv merker du ingenting til. Etterpå våkner du opp og får ditt eget hvilerom. Etter du vurderes for å være klar, kan du dra hjem.

Fremgangsmåte:

  1. Bestill en narkosevurdering: Dette foregår som en samtale på klinikken, video eller over telefon. Basert på vurdering av din helse, vil en anestesilege bestemme om det er trygt å gjennomføre narkose på deg.
  2. Du får en time: En stund etterpå, mottar du forslag på time for tannbehandling i narkose.
  3. Møt opp: Det er viktig at du faster 6 timer før behandlingen begynner og at du møter presist. Vær fleksibel denne dagen, for tidspunktet kan endre seg. Ved manglende oppmøte vil du faktureres 25% av forventet narkosepris.

Kostnader: Pris for narkose kommer i tillegg til prisen for tannbehandling. Kostnader forbundet med narkose avhenger av lengden av behandlingen, inkludert innsoving og oppvåkning. I forbindelse med narkosevurderingen, vil du motta et forslag på hva prisen omtrentlig kan bli.

Behandling i narkose

Ansatte

behandlinger i året

behandlet med tannlegeskrekk

behandlingsrom

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.